Zondoorlatende badmode

De unieke TAN THROUGH stof van de zondoorlatende badmode laat tot 5 x meer zonnestralen door dan normale badmode. Weg met witte strepen en vlekken! Daarbij is de stof van deze zondoorlatende badkleding lichtgewicht, ademend én sneldrogend.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
19 producten
 1. Bikini zondoorlatend Hopi
  Bikini zondoorlatend Hopi
  Vanaf € 54,95
 2. Bikini zondoorlatend Mahona
  Bikini zondoorlatend Mahona
  Vanaf € 54,95
 3. Badpak zondoorlatend Triangular - Blue Squama
  Badpak zondoorlatend Triangular - Blue Squama
  Vanaf € 79,95
 4. Badpak zondoorlatend Triangular - Green Seahorse
  Badpak zondoorlatend Triangular - Green Seahorse
  Vanaf € 79,95
 5. Badpak zondoorlatend Caicai - Blue Squama
  Badpak zondoorlatend Caicai - Blue Squama
  Vanaf € 79,95
 6. Badpak zondoorlatend Caicai - Green Seahorse
  Badpak zondoorlatend Caicai - Green Seahorse
  Vanaf € 79,95
 7. Badpak zondoorlatend Triangular - Coral Crab
  Badpak zondoorlatend Triangular - Coral Crab
  Vanaf € 79,95
 8. Badpak zondoorlatend Shadow
  Badpak zondoorlatend Shadow
  Vanaf € 79,95
 9. Badpak zondoorlatend Caicai - Coral Crab
  Badpak zondoorlatend Caicai - Coral Crab
  Vanaf € 79,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
19 producten

Zondoorlatende badkleding

De zondoorlatende badkleding is gemaakt van een microgeperforeerd gaas met een speciaal polyester en lycra garen. De combinatie van beide verhoogt de doorgang van de zonnestralen ten opzichte van conventionele badmode, waardoor de huid onder de stof bruiner wordt en de gebruikelijke bruine strepen worden geminimaliseerd. Bovendien is de stof licht, ademend en sneldrogend.

Terwijl conventionele lycra de zonnestralen volledig blokkeert, verhoogt onze stof de doorgang ervan, waardoor de gebruikelijke bruine strepen veroorzaakt door blootstelling aan de zon tot een minimum worden beperkt.

TAN THROUGH - Onze doorschijnende stof, wetenschappelijk ontwikkeld en gecertificeerd, is een selectieve filter van zonnestralen die een meer gelijkmatige bruining op een gezonde manier mogelijk maakt.

ULTRA LICHT - De mazen van onze doorschijnende stof zorgen voor meer luchtigheid en bewegingsvrijheid. Dankzij de unieke eigenschappen is het nu mogelijk om u de hele dag comfortabel te voelen.

HIGHLY BREATHABLE - Naast de doorlaatbaarheid van het zonlicht, verhoogt onze doorschijnende stof ook de luchtstroom. Uw huid kan vrij ademen en dat geeft een fris gevoel.

QUICK DRYING - Dankzij de poreusheid van onze stof wordt het vasthouden van water aanzienlijk verminderd, waardoor de stof extreem snel droogt. U hoeft niet langer uren te wachten om te drogen.

Zonbeschermingsfactor SPF 10

Het gebruik van de zondoorlatende badkleding is gelijk aan een zonbeschermingsfactor (SPF) 10. Het functioneert als een zonnebrandolie met een kleine zonbeschermingsfactor.

Na het eerste gebruik zult u merken dat uw huid onder de stof lichtjes roze wordt. Dit is het begin van het bruiningsproces. Elke dag daarna, zolang de zontijd wordt aangehouden, wordt de huid donkerder en krijgt ze een goudbruine teint.

Naden, plooien en elastieken elementen die de doorgang van zonnestralen bemoeilijken zijn tot een minimum beperkt om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen.

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze zondoorlatende stof is wetenschappelijk ontwikkeld om de transmissie van zonnestralen te controleren: hij absorbeert de UV-B stralen bijna volledig en laat de UV-A stralen selectief door.

Getest en gecertificeerd door het Hohenstein Instituut, een lid van de "International Test Association for Applied UV Protection". De methode waaraan onze stof is onderworpen maakte het mogelijk de UV-beschermingsfactor te meten volgens AS / NZS 4399:1996.

Uit de tests blijkt dat onze doorschijnende stof een hoge mate van doorlatendheid van zonnestralen heeft.

Bescherm uw huid

Doordat onze badmode zondoorlatend is kunt u ook onder uw badkleding verbranden. Houdt daar dus rekening mee en zon met mate of gebruik een zonnebrandcrème met bescherming.

Sowieso is het aan te raden om de gehele huid een gelijke beschermingsfactor te geven. De stof zelf heeft namelijk een zonbeschermingsfactor (SPF) van 10. De niet bedekte huid kan hierdoor alsnog sneller bruinen

Voordat u uw zondoorlatende badkleding gaat gebruiken, is het belangrijk dat u uw huidtype kent en weet hoe het reageert op blootstelling aan de zon. Klinisch wordt elk huidtype gekenmerkt door zijn fototype dat beschrijft hoe de huid reageert op blootstelling aan de zon.

Behaal het beste resultaat

Met onze zondoorlatende badkleding streven we ernaar het natuurlijke concept van bruinen te combineren met bewuste blootstelling aan de zon. Om de beste resultaten te bereiken, is het zeer belangrijk dat u zich aan onze instructies* houdt:

 • Blootstelling aan de zon moet voorzichtig en geleidelijk gebeuren, beginnend met kortere periodes op de eerste dagen en vermijd de piekuren;
 • Verhoog het beschermingsniveau tegen de zon op de huid die direct aan de zon wordt blootgesteld;
 • Blonde, roodharige en mensen met een lichtgekleurde huid moeten een hogere SPF zonnebrandcrème gebruiken;
 • Breng zonnebrandcrème aan vóór blootstelling aan de zon en breng het opnieuw aan tijdens het zonnen en altijd na het zwemmen;
 • Vermijd verbranding door de zon;
 • Drink voldoende om het lichaam en de huid te hydrateren en het organisch evenwicht in stand te houden;

* Het is van essentieel belang dat u onze instructies opvolgt aangezien de prestaties van uw badkleding ervan afhangen. Wees u ervan bewust dat elke huid zijn eigen manier heeft om op blootstelling aan de zon te reageren en dat het daarom onmogelijk is om de natuurlijke reactie van het lichaam te voorspellen en te controleren.

Lees meer