Bruining & kleur therapie

Ultieme bruining en energie voor lichaam en geest.  Kleur zit niet in het licht of in het oog maar is een sensatie in de geest. Dat is wat Isaak Newton zei.Het geniale brein uit de 17e eeuw die de fundamenten legde voor ons huidige begrip van kleur. Met behulp van een glazen prisma splitste hij zonlicht in zijn spectrale kleuren en deed hij onderzoek naar de psychologische componenten van kleur. Newton bewees dat kleur energie is.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Colyour BLAUW Premium R 31 100W
  € 19,95
  Meer info
 2. Colyour GROEN Premium R 37 100W
  € 19,95
  Meer info
 3. Colyour ROOD / RED Premium R 30 100W
  € 19,95
  Meer info
 4. Colyour GEEL Premium R 36 100W
  € 19,95
  Meer info
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten

Afhankelijk van de kleur heeft die energie effect op mensen met verschillende intensiteit en stemmingen en creëert verschillende sensaties in hun geest. Sindsdien hebben talloze studies over het psychologische effect van kleur de stellingen van Newton bewezen en veel meer dan dat. Een sensatie veroorzaakt door kleur ontstaat niet alleen in de geest maar heeft ook effect op de huid. 

De Cosmedico Colyour lampen combineren een totaal van 8 kleurgerelateerde voordelen in 4 verschillende lampen. 

Het menselijk organisme neemt bij blootstelling aan licht precies dat op aan kleur energie wat het nodig heeft. Daarbij worden tekorten weer in evenwicht gebracht en de harmonie tussen lichaam en geest hersteld. Daar komt nog bij dat met de Colyour lampen een ultiem bruiningsresultaat wordt bereikt.

Alle 4 gekleurde lampen in een solarium zorgen voor een geweldig en levendig kleurenspel en bieden een ​​ongeëvenaard zonnebad en kleurentherapie resulterend in uitstekende bruining en 8 geweldige voordelen voor lichaam en geest.

Dat is de magie van Cosmedico Colyour lampen.

 • Blauw: Ontstekingsremmend / concentratie verhogend
 • Geel: Poriën verfijning / ontspannend
 • Groen: Stimuleert de bloedsomloop / dynamiserend, activerend
 • Rood: Celvernieuwing / vitaliserend
Lees meer