Betalingsmogelijkheden

Betaalmethode Betaalkosten
iDEAL / iDEAL QR Gratis
Bancontact Gratis
Belfius Gratis
ING Home'Pay Gratis
Creditcard (MasterCard & Visa) Gratis
Riverty - Achteraf betalen Gratis
PayPal Gratis
SOFORT Banking Gratis
Overboeking (vooraf) Gratis

Veilig en makkelijk betalen

Wij willen het betalen van uw bestelling zo veilig en makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we maar liefst 17 verschillende (achteraf) betaalmethoden aan. Alle betalingen vinden in een veilige en vertrouwde omgeving plaats.

Hieronder leest u meer informatie over alle betaalwijzen. Mocht u hierover nog vragen hebben, bel dan gerust met onze klantenservice op: +3185 401 8320

iDEAL

iDEAL / iDEAL QR - Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

overboeking

Overboeking (vooraf) - Als u liever het geld vooraf handmatig overmaakt per bank kan dat natuurlijk ook. Wij hebben dit uitbesteed aan Sisow B.V., hierdoor vindt de verwerking van uw betaling geautomatiseerd in ons systeem plaats en kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn. Kies hiervoor in het afrekenproces voor de betaalmethode 'Overboeking'. U ontvangt dan na het plaatsen van uw order een e-mail met de benodigde betaalinstructies van Sisow.

Houdt u er rekening mee dat er enkele werkdagen overheen kunnen gaan, voordat wij uw betaling ontvangen. Als u de order dus snel in huis wenst, is het raadzaam te kiezen voor één van de andere betaalmethodes.

MasterCard

MasterCard - Betaal makkelijk en snel met uw MasterCard. We brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met uw creditcard. Door gebruik te maken van uw MasterCard creditcard loopt u ook geen enkel risico dankzij de aankoopbescherming van uw creditcard maatschappij. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

Visa

Visa - Betaal makkelijk en snel met uw Visa kaart. We brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met uw creditcard. Door gebruik te maken van uw Visa creditcard loopt u ook geen enkel risico dankzij de aankoopbescherming van uw creditcard maatschappij. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

PayPal

PayPal - Beschikt u over een PayPal account? Dan kunt u uw order gratis afrekenen met PayPal. Behalve dat deze betaalmethode volledig veilig is, maakt u ook nog eens automatisch gebruik van de PayPal Aankoopbescherming en vergoed PayPal je eventuele retourkosten. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

Achteraf betalen met AfterPay

Riverty - (Voorheen AfterPay) voert voor Zonnebanklampen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty.

Bancontact

Bancontact - Met Bancontact rekent u veilig en snel uw bestelling af. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

SOFORT Banking

SOFORT Banking - Met SOFORT Banking rekent u veilig en snel uw bestelling af. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.