Reviews en productbeoordelingen

Wij hechten veel waarde aan de betrouwbaarheid en echtheid van de reviews die worden geplaatst over ons en onze producten. Zodat onze klanten een weloverwogen beslissingen kunnen nemen bij het doen van aankopen met behulp van transparante en eerlijke beoordeling. Daarom hanteren we verschillende maatregelen om de kwaliteit van de reviews op onze webshop te waarborgen.

Het achterlaten van een review

Na het voltooien van een aankoop ontvangt u een e-mail of u het product wilt beoordelen. Deze e-mail ontvangt u vanuit onze eigen e-mailservice, wij zullen u nooit doorverwijzen naar een andere website dan onze eigen webshop.

Op deze manier kunnen alleen klanten die daadwerkelijk het product hebben gekocht op onze webshop een review plaatsen. Met de speciale reviewfunctie wordt er geverifieerd dat de klant die een review achterlaat daadwerkelijk een aankoop heeft gedaan, hiermee wordt de authenticiteit gewaarborgd. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om via Trustpilot een review achter te laten, dit kan zonder uitnodiging.

Er worden geen betaalde reviews geplaatst of worden de reviews op enige manier aangepast of beïnvloed.

Controleren en publiceren van de reviews

Om ervoor te zorgen dat reviews worden gecontroleerd voordat ze worden geplaatst, hanteren we een beoordelingsproces. Dit proces kan enige tijd in beslag nemen, maar we streven ernaar om reviews binnen twee weken te publiceren. We vragen onze klanten om geduldig te zijn tijdens dit proces, zodat we een betrouwbare en eerlijke review sectie kunnen behouden. Als er vragen zijn, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Richtlijnen voor het plaatsen van een review

Voordat beoordelingen op de webshop getoond worden, wordt iedere beoordeling handmatig gecontroleerd door onze klantenservice medewerkers. Daarbij letten wij op een aantal zaken om ervoor te zorgen dat beoordelingen zo behulpzaam mogelijk zijn. Houd bij het schrijven van een review onze richtlijnen in gedachten:

  • Schrijf een unieke beoordeling over het product. Het kopiëren van reeds bestaande beoordelingen of meerdere keren dezelfde beoordeling gebruiken wordt niet gewaardeerd.
  • Beoordeel het product pas na gebruik om een zo eerlijk mogelijke ervaring te delen.
  • Maak gebruik van correcte Nederlandse of Engelse taal.
  • Het gebruiken van kwetsende taal of ongepaste inhoud is verboden.
  • De review bevat geen contactinformatie, zoals telefoonnummers, adressen en url’s of andere websites.

Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst?

We geloven in een eerlijke weergave van de ervaringen van onze klanten, dus alle oprechte beoordelingen zijn welkom. Zowel positieve als negatieve reviews worden geplaatst op onze webshop. Dit stelt andere klanten in staat om een evenwichtig beeld te krijgen van de producten en diensten die we aanbieden.

Bij negatieve reviews nemen wij contact met u op om de vervelende ervaring op een goede manier af te handelen.

Er zijn enkele gevallen waarin een review mogelijk niet wordt geplaatst op onze website. Dit kan onder andere gebeuren wanneer de review in strijd is met onze richtlijnen, zoals het gebruik van beledigende taal, spam of het verspreiden van ongepaste inhoud.