Over Zonnebanklampen.nl

Zonnebanklampen.nl is een initiatief van Boogaard Beauty & Wellness Company BV (BBWC). We hebben jarenlange ervaring met de verkoop van zonnebanklampen. BBWC werkt samen met verschillende toonaangevende leveranciers en partners. Hierdoor is een bundeling ontstaan van expertise op het gebied van (online) verkoop van zonnebanklampen. We stellen er graag een aantal aan u voor. Dagelijks staan ze klaar voor u en ons om de aankoop van nieuwe zonnebanklampen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Thuiswinkel.org

Als gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org mogen wij als enige in de branche hét online keurmerk "Thuiswinkel Waarborg" voeren. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops dit keurmerk voeren. Zo weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare webwinkel. Jaarlijks worden wij hiervoor opnieuw getoetst door onafhankelijke partijen.

Misi Fulfilment

Misi Fulfilment verzorgt voor een groot deel al onze magazijn activiteiten. Denk aan het in ontvangst nemen van goederen, de opslag, voorraadbeheer en natuurlijk het verzamelen, inpakken en versturen van uw bestelling. Door hun uitgebreide expertise op dit vlak kunnen we u een snelle en foutloze bezorging garanderen. Wist u dat we gemiddeld minder dan één keer per jaar een verkeerd artikel versturen? U hoeft zicht daar dus geen zorgen over te maken en kunt na levering direct genieten van uw aankoop.

Hipex

Als specialist in website hosting en serverbeheer is Hipex voor ons een betrouwbare en belangrijke partner. Natuurlijk zorgen zij ervoor dat onze website 24/7 bereikbaar is en de laadtijden tot een minimum beperkt worden. Daarnaast voeren zij al het onderhoud uit aan onze servers dat ervoor zorgt dat kwaadwillende geen kans krijgen om bij uw gegevens te komen.

Bol.com

Als één van de grootste verkoopplatformen biedt bol.com een deel van ons assortiment aan in Nederland en België. Onlangs zijn we nog uitgeroepen tot "Harten veroveraar van het jaar" met het cijfer 9 als klantwaardering. Onderstaande troffee is door bol.com persoonlijk aan ons overhandigd op kantoor.

Bol.com troffee
ForusP Secure Seal

ForusP is specialist op het gebied van website beveiliging. Meerdere malen per jaar controleren ze onze website op een eventuele aanwezigheid van veiligheidslekken. Dit om ervoor te zorgen dat kwetsbaarheden vroegtijdig verholpen kunnen worden en u met een gerust hart veilig bij ons online kunt shoppen.

MultiSafepay

Om alle betalingen in onze webshop veilig en vlekkeloos te laten verlopen werken we samen met MultiSafepay. Dankzij deze Payment Service Provider worden alle betalingen snel en automatisch verwerkt. Mede dankzij MultiSafepay faciliteren we momenteel al zeven verschillende (achteraf) betaalmethoden. Kies dus zelf op welke manier u graag betaalt.

PostNL, DPD, GLS, DHL Parcel en bPost

Door de grote diversiteit aan (breekbare) producten en landen waarin we actief zijn maken we gebruik van een groot aantal vervoerders. Dankzij PostNL, DPD, GLS, DHL Parcel en bPost kunnen we uw bestelling in de meeste gevallen al de volgende dag leveren. Naast bezorging op de dag bieden we ook steeds meer avond- en afhaalopties aan.