Bikini zondoorlatend broekje Caicai - Coral Crab
Waardering:
100% of 100
(1)

Bikini zondoorlatend broekje Caicai - Coral Crab

Waardering:
100% of 100
(1)

Dit zondoorlatende bikini broekje in de kleur Coral Crab zorgt voor een geleidelijke bruining en minimaliseert strepen tijdens het zonnen. Het Caicai bikini broekje is lichtgewicht, ademend en sneldrogend. Hierdoor extra comfortabel! Laat tot 5 x meer zonnestralen door dan normale badmode.

Bekijk de maattabel

Vanaf € 44,95
Omschrijving
Het zondoorlatende bikini broekje Caicai is perfect voor diegenen die bruin willen worden. Het bikin...
Specificaties
Artikelnr.SWBQCC0820
Soort artikelBikinibroekje
Klantenreviews
Gemiddelde score
5
100%
(1)
1 beoordelingen
 1. Beoordeling
  100%

  Door Renée

  Op

  Mooi model
  Het broekje heeft een fijn en mooi model. Kan op verschillende manier gestrikt worden. Schijnt niet door. Duidelijk verschil gemerkt deze zomer. Er zijn wel tan lines te zien maar deze lopen mooier in elkaar over, de lijnen zijn daardoor niet zo 'hard'. Er is geen extreem groot kleurverschil meer te zien. Erg fijn product!

  Reactie Zonnebanklampen.nl: Hoi Renée, hartelijk dank voor je beoordeling. De zondoorlatende bikini heeft een kleine beschermingsfactor. Daarom adviseren we om het beschermingsniveau tegen de zon op de huid die direct aan de zon wordt blootgesteld te verhogen t.o.z. van de bedekte huid. Dit zorgt ervoor dat je een nog egaler resultaat kan behalen. Ik wens je nog veel plezier met de bikini.