Bikini zondoorlatend broekje Caicai - Blue Squama
Waardering:
100% of 100
(2)

Bikini zondoorlatend broekje Caicai - Blue Squama

Waardering:
100% of 100
(2)

Dit zondoorlatende bikini broekje in de kleur Blue Squama zorgt voor een geleidelijke bruining en minimaliseert strepen tijdens het zonnen. Het Caicai bikini broekje is lichtgewicht, ademend en sneldrogend. Hierdoor extra comfortabel! Laat tot 5 x meer zonnestralen door dan normale badmode.

Bekijk de maattabel

Niet op voorraad
Omschrijving
Het zondoorlatende bikini broekje Caicai is perfect voor diegenen die bruin willen worden. Het bikin...
Specificaties
Artikelnr.SWBQCC0819
Soort artikelBikinibroekje
Klantenreviews
Gemiddelde score
5
100%
(2)
2 beoordelingen
 1. Beoordeling
  100%

  Door Anouschka

  Op

  Leuke print en zo’n-doorlatend!
  De bikini heeft een leuke print en is van een dun stofje gemaakt. Je kan er niet doorheen kijken en droogt ook heel snel, wat ik heel fijn vind. En je kleurt dus bij door de bikini heen! Ik ben er erg over te spreken.
 2. Beoordeling
  100%

  Door Rosanne

  Op

  Mooie fitting
  Heel mooi en chique broekje. Daarnaast blijf je eronder niet zo wit als met een andere bikini. Ook zie ik weinig tan lines. Ga er wel vanuit dat je niet zo bruin eronder wordt als de onbedekte huid, aangezien er wel een factor in zit. Erg te spreken over dit product!

  *****
  Reactie Zonnebanklampen.nl: Hoi Rosanne, hartelijk dank voor je beoordeling. De zondoorlatende bikini heeft inderdaad een kleine beschermingsfactor. Daarom adviseren we om het beschermingsniveau tegen de zon op de huid die direct aan de zon wordt blootgesteld te verhogen t.o.z. van de bedekte huid. Dit zorgt ervoor dat je een nog egaler resultaat kan behalen. Ik wens je nog veel plezier met de bikini.