Gezichtsbruiner 9212 B-Keuze
Waardering:
79% of 100
(14)

Gezichtsbruiner 9212 B-Keuze

Waardering:
79% of 100
(14)
Dit zijn retouren van klanten die mogelijkerwijs hele lichte beschadiging hebben maar in de meeste gevallen zult u dat niet zien. Apparaten zijn nieuw en niet gebruikt. Daarnaast blijft een garantie van 1 jaar van kracht. Gratis geleverd!
Normale prijs € 239,00 Speciale prijs € 179,00
Gezichtsbruiner 9212 B-Keuze
Gezichtsbruiner 9212 B-Keuze
Normale prijs € 239,00 Speciale prijs € 179,00
Op voorraad. Voor 21 uur besteld, vandaag verzonden.
Verwachte verzenddatum: 17 sep 2021*
 • Dit artikel wordt gratis verzonden vanaf € 40,-
 • Veilig vooraf en achteraf betalen
 • 14 dagen bedenktijd op uw aankoop
 • Avondlevering gratis beschikbaar
 • Kies voor levering met PostNL of DHL Parcel
Omschrijving
Dit zijn retouren van klanten die mogelijkerwijs hele lichte beschadiging hebben maar in de meeste g...
Specificaties
Artikelnr. OUTLET 921200
Artikelnr. fabrikant 921200
Klantenreviews
Gemiddelde score
3.95
79%
(14)
14 beoordelingen
 1. Beoordeling
  60%

  Door Sandra

  Op

  Al bij al wel content
  De bedoeling was, nu de zonnebanken gesloten zijn, gewoon het “wit” eraf te krijgen. Het doet geen wonderen, maar doet wel wat er wordt beloofd, zeker bij herhaaldelijk gebruik. Het rechter “flapje” zit iets losser, maar dat is een luxeprobleem.
 2. Beoordeling
  60%

  Door Dawn Stanmore

  Op

  Jammer
  Nu, ik hoop dat het licht aan mijn houd type, maar ik verkleur me niet echt erg. Ik ben dagelijks voor het apparaat. Iedereen zegt dat ze zien niets anders. Plus de bovenste plastic bescherming plaatje, blijf er af vallen.
  Ik weet het niet!
  Zeer tevreden ben ik niet.
  Jammer

  *****
  Reactie Zonnebanklampen.nl: Beste Dawn, bedankt voor uw product beoordeling en wat jammer dat de gezichtsbruiner 9212 niet aan uw verwachtingen voldoet. In de meeste gevallen komt dit door onjuist gebruik. Ik adviseer u om de handleiding en de tekst onder 'Na een aantal keren gebruiken merken we nog weinig resultaat, hoe kan dat?' goed door te lezen. Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We horen graag waar u niet tevreden over bent, zodat we u van een goed advies kunnen voorzien.
 3. Beoordeling
  80%

  Door Mitch Ruts

  Op

  Aangename gezichtsbruiner
  Ik twijfelde zeer hard om een gezichtsbruiner aan te kopen, maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan.

  Ik gebruik deze nu een twee tal weken. 2x per week, 30 min. Zelf heb ik nog niet heel veel ervaren van de bruining, maar mijn omgeving ziet toch al een verschil. Dus ik ben er toch al tevreden van.

  Ook was ik heel tevreden van de kwantiteit van het product. Ook de snelle levering vond ik een pluspunt. Ik had enkel 2 lampjes die niet werkte toen ik ze voor de 1ste x opstartte, maar deze zijn snel vervangen
 4. Beoordeling
  40%

  Door Hans

  Op

  Beschadigd
  Ondanks dat werd gemeld dat B keuze onbeschadigd is kreeg ik een beschadigde binnen. Knop kapot.
  Hij doet het dus laat maar zitten. Hoop gedoe om te ruiken

  *****
  Reactie Zonnebanklampen.nl: Beste Hans, bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat het ontvangen product een defect heeft. De B-keuzes kunnen lichte cosmetische beschadigingen hebben, maar mogen natuurlijk geen technische defecten vertonen. Ik kan zo op afstand niet controleren of er bij ons iets is mis gegaan of dat het tijdens transport is ontstaan, maar we lossen het wel graag met u op. Het zou fijn zijn als u daarom even contact wilt opnemen met onze klantenservice. Bedankt alvast!
 5. Beoordeling
  80%

  Door Jen

  Op

  Goed product
  Een fijne gezichtsbruiner die het tot nu toe prima doet.
  Het enige nadeel is dat de bruiner te laag is als je het gewoon op tafel zet en op een stoel zit. Je moet er wel een verhoging onder plaatsen of onderuitgezakt zitten. Zo niet dan bruint het je décolleté en je kin.

  ****
  Reactie Zonnebanklampen.nl: Beste Jen, bedankt voor uw beoordeling. De gezichtsbruiner kunt u gewoon op de tafel neer zetten. In de meegeleverde handleiding kunt u teruglezen hoe het apparaat achterover te kantelen is. Op deze productpagina kunt u ook een foto terugvinden waarop is te zien hoe het in de praktijk werkt. Mocht u er niet helemaal uitkomen, neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice. Nog veel plezier met de aankoop.
Anderen bekeken ook
BBWC Rubino 93131
€ 399,00