UV voor versterking van het afweer- en immuunsysteem

UV stimuleert de aanmaak van vitamine D en zorgt voor een versterking van het afweer- en immuunsysteem. In deze dagen waarbij we veel binnen zitten en het virus alom aanwezig is belangrijk om te weten. Al onze UV lampen en alle gezichtsbruiners stimuleren de aanmaak van vitamine D en zijn binnenshuis te gebruiken.

Voor meer informatie over de positieve effecten van vitamine D in combinatie met UV licht hebben we deze pagina beschikbaar.

Mogelijke vertraging in levering door het coronavirus

Op deze pagina houden we u graag zo goed mogelijk op de hoogte over het effect van het coronavirus op de levering van uw bestelling.

Door uitval van personeel en extra maatregelen in het magazijn en bij de bezorgdiensten kan er een vertraging ontstaan in de levering van uw bestelling. Ook de enorme drukte in de logistiek kan voor vertragingen zorgen. Op dit moment worden de meeste pakketten nog op tijd geleverd (ca 90% binnen Nederland). In een enkel geval kan er een vertraging van 1-2 werkdagen (NL) of 1-3 werkdagen (BE) ontstaan. Zodra uw bestelling is ingepakt én afgehaald door de vervoerder ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail met track en trace link. Via deze link houdt de vervoerder u zo goed mogelijk op de hoogte van de levering.

Onderstaande maatregelen zijn op dit moment van toepassing.

  • Het kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis.
  • Het magazijnpersoneel met (lichte) klachten blijft thuis, men houdt meer afstand tot elkaar en er is extra aandacht voor hygiëne.
  • We blijven bereikbaar via alle kanalen (mail, chat en telefoon).
  • Afhalen van bestelling is momenteel niet mogelijk.
  • De bezorgers leveren uw pakketten contactloos af en hebben alternatieve methoden ingevoerd voor het tekenen voor ontvangst.

We hopen op uw begrip. Indien u vragen heeft, dan staat onze klantenservice uiteraard klaar om u te helpen.

Laatste update: 19 maart 2021 08:31 uur