Lees hier hoe UV uw afweer- en immuunsysteem verbetert en welke invloed het coronavirus heeft op de bezorging.
+31 (0)85 - 401 8320

Cosmedico Cosmofit RUBINO

De grootste fabrikant van zonnebanklampen ter wereld heeft een revolutionair nieuwe lamp ontwikkeld. De Cosmedico Cosmofit RUBINO is uniek. De zonnebanklampen bevatten naast UV- (voor bruining) ook collageen- en infraroodlicht. Dankzij deze combinatie haal je tot een wel 50% betere pigmentering en de huid voelt fijner aan. Daarnaast brengt de Cosmofit RUBINO nog veel meer voordelen met zich mee.

Lees verder...

Tot wel 50% betere pigmentering

De lamp van de toekomst! Een lamp voor in uw zonnebank die UV-, collageen- en infraroodlicht combineert en zorgt voor tot wel 50% betere pigmentering. Dit terwijl de huid zacht blijft aanvoelen. De lamp biedt vele voordelen en kan niet anders dan revolutionair worden genoemd.

  • Duidelijk verbeterde directe pigmentering van de huid tot wel 50%
  • Geleidelijker bruiningsproces
  • Het bruiningsresultaat is mooier en blijft veel langer zichtbaar
  • U kunt meer en beter UV verdragen, dus ideaal voordat u op vakantie gaat
  • Geeft een glad en fris gevoel van de huid na gebruik
  • Geeft een verhoogd vitamine effect
  • Biedt bescherming van cellen tegen vrije radicalen die o.a. huidveroudering veroorzaken
  • Activeert de stofwisseling van de huid
  • Activeert de zuurstoftoevoer naar de huid

Spectrum Cosmedico Cosmofit RUBINO

Met de Cosmedico Rubino lampen is het gelukt om een perfect gebalanceerd spectrum van UV- en rood licht te combineren in één lamp. Met als resultaat een zachtere huid en een mooie bruining.

RUBINO spectrum grafiek

Het rode licht spectrum zorgt onder andere voor het beter verdragen van UV en geeft een "Feel Good" ervaring tijdens het gebruik. Dat maakt deze lampen ook zo uniek in vergelijking met traditionele zonnebanklampen. De Cosmedico Cosmofit RUBINO lampen zijn verreweg de fijnste collageen bruinings lamp in de markt.

Wat vinden ons klanten?

RUBINO beoordeling Ann
RUBINO beoordeling Susan
RUBINO beoordeling Talens

 

RUBINO is geschikt voor iedere zonnebank

De Cosmedico Cosmofit RUBINO lampen zijn er in diverse uitvoeringen en standaard voorzien van een ingebouwde reflector. Behalve dat het de lamp meer power geeft en efficiënter werkt is de lamp hierdoor ook geschikt voor zonne-/ collageenbanken die niet zijn uitgerust met een reflectorplaat. Er is dus altijd wel een geschikte RUBINO lamp.

 Een nog beter resultaat?

De werking van collageen licht wordt enorm versterkt wanneer gebruik gemaakt wordt van Hyaluron houdende crèmes of lotions. Verkrijgbaar van verschillende merken in de markt. Zelf verkopen we HYALURON Pro Beauty fluid anti-age créme met maar liefst 2 % gepatenteerde werkzame stof Hyaluron. Te gebruiken in het gezicht en decolleté.

Rubino & Psoriasis

Niet officieel, maar we krijgen veel positieve beoordelingen over het gebruik van de RUBINO lamp bij mensen met Psoriasis. We adviseren om voor gebruik met uw huisarts te overleggen.

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

"Trotse bezitter van hét online keurmerk!"

Certificaat Thuiswinkel Waarborg