Professionele zonnebanklampen

Lees meer over hoe we u kunnen helpen...

U heeft géén paspoort

U moet uw lampen vervangen en u heeft nog geen paspoort. In dat geval moet u uw zonnebank dus gaan voorzien van lampen die wel voldoen aan de norm. Dat is een combinatie van de zonnebank, de lampen en eventuele filters. Is dit voor u van toepassing dan hebben wij van u nodig:

 • Merk zonnebank
 • Type aanduiding
 • Huidige lampen

Wij geven u dan een advies op maat uit het programma dat wij aanbieden eventueel inclusief een filterwisseling. In sommige gevallen kan het zijn dat de zonnebank niet alleen met andere lampen kan voldoen aan de 0,3w/m2 norm. In dat geval moet de zonnebank worden omgebouwd en dat zal de fabrikant of een daartoe gekwalificeerd bedrijf moeten doen.

U heeft wél een paspoort

De andere mogelijkheid is dat u uw lampen wilt vervangen en dat u al een zonnebank heeft staan die voldoet aan de 0,3 norm. In dat geval heeft u een paspoort of weet u in ieder geval welke lampen er met welke UV code in zitten. Het kan zijn dat u binnen ons standaard programma hieronder de zonnebanklampen vindt die er nu in zitten. In dit geval kunt u ze direct vervangen. Het kan ook zijn dat u weliswaar een ander merk heeft, maar dat de UV code overeenkomt. Ook dan kunt u de lampen rustig vervangen met behoud van uw paspoort. Waarschijnlijk is echter dat de lampen en UV code afwijken van ons standaard assortiment. In dat geval hebben wij van u de volgende gegevens nodig:

 • Merk zonnebank
 • Type aanduiding
 • UV codes van de lampen (staan in uw paspoort)
 • Bij ontbreken van het paspoort het merk en het type lamp evt. met UV code

Wij geven u dan een advies op maat. Mochten er filters vervangen moeten worden dan kunnen we ook daar een alternatief voor bieden.

Kennis van zaken

Omdat we zeker zijn van ons advies kunnen wij u een verklaring geven dat uw zonnebank op een bepaalde datum is voorzien van nieuwe lampen waarmee de zonnebank voldoet aan de 0,3W/m2 norm.

Professionele zonnebanklampen

Wij hebben uitsluitend een programma van Cosmedico professionele zonnebanklampen omdat we kwaliteit belangrijk vinden. Deze lampen worden geproduceerd in Duitsland en we hebben hiermee al 20 jaar uitstekende ervaringen. Het standaard programma lampen op onze website is zo opgebouwd dat we de meeste professionele zonnebanken kunnen voorzien van de juiste lampen. Het gehele leverbare programma is echter vele malen groter. Hierdoor zijn we in staat voor vrijwel ieder type zonnebank de juiste lampen te leveren.

We beschikken over een uitgebreid softwarepakket waarmee we voor vrijwel ieder type zonnebank van de volgende merken alleen op basis van merk en type een passend 0,3 W/m2 voorstel te doen:

 • Ergoline
 • Hapro
 • KBL
 • Soltron
 • UWE

Voor alle andere merken zoals bijvoorbeeld Alisun kunnen we dat ook maar dan hebben we de in het paspoort aangegeven lampen met UV code nodig.

Kunt u op basis van de UV code niet direct bestellen en heeft u dus een advies/voorstel nodig dan krijgt u na aanvraag binnen 48 uur een voorstel. Omdat het programma zeer uitgebreid is en de mogelijkheden dus legio zal het bij akkoord van het voorstel ongeveer 5 tot 7 werkdagen duren voordat u de lampen in huis heeft.


Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten
 1. Cosmedico Cosmofit RA Plus 120W 2.0M zonnebanklamp
  Cosmedico Cosmofit RA Plus 120W 2.0M
  200 cm 120 W
  € 19,06
  Meer info
 2. Cosmedico Cosmofit R IQ 4 120W 2.0M
  Cosmedico Cosmofit +R30 120W 2.0M
  200 cm 120 W
  € 21,50
  Niet op voorraad
  Meer info
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten