Lees hier hoe UV uw afweer- en immuunsysteem verbetert en welke invloed het coronavirus heeft op de bezorging.
+31 (0)85 - 401 8320

Betalingsmogelijkheden

BetaalmethodeBetaalkosten
iDEAL Gratis
iDEAL QR Gratis
bunq Gratis
Bancontact Gratis
Belfius Pay Button Gratis
ING Home'Pay Gratis
Giropay Gratis
EPS Gratis
MasterCard & Visa creditcard Gratis
Achteraf betalen met AfterPay Gratis
Achteraf betalen met Klarna Gratis
PayPal Gratis
Maestro & V PAY debitcard Gratis
SOFORT Banking Gratis
Overboeking (vooraf) Gratis
 
Veilig en makkelijk betalen

Wij willen het betalen van uw bestelling zo veilig en makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we maar liefst 17 verschillende (achteraf) betaalmethoden aan. Alle betalingen vinden in een veilige en vertrouwde omgeving plaats.

Hieronder leest u meer informatie over alle betaalwijzen. Mocht u hierover nog vragen hebben, bel dan gerust met onze klantenservice op: +31 (0)85 - 401 83 20

 
iDEAL

iDEAL - Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

Lees meer over iDEAL
 
overboeking 

Overboeking (vooraf) - Als u liever het geld vooraf handmatig overmaakt per bank kan dat natuurlijk ook. Wij hebben dit uitbesteed aan Sisow B.V., hierdoor vindt de verwerking van uw betaling geautomatiseerd in ons systeem plaats en kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn. Kies hiervoor in het afrekenproces voor de betaalmethode 'Overboeking'. U ontvangt dan na het plaatsen van uw order een e-mail met de benodigde betaalinstructies van Sisow.

Houdt u er rekening mee dat er enkele werkdagen overheen kunnen gaan, voordat wij uw betaling ontvangen. Als u de order dus snel in huis wenst, is het raadzaam te kiezen voor één van de andere betaalmethodes.

 
Creditcard

Creditcard - Betaal makkelijk en snel met uw creditcard bedragen tot € 1.000,-. We brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met uw creditcard. Door gebruik te maken van uw Visa of MasterCard creditcard loopt u ook geen enkel risico dankzij de aankoopbescherming van uw creditcard maatschappij. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

 
PayPal

PayPal - Beschikt u over een PayPal account? Dan kunt u uw order gratis afrekenen met PayPal. Behalve dat deze betaalmethode volledig veilig is, maakt u ook nog eens automatisch gebruik van de PayPal Aankoopbescherming en vergoed PayPal je eventuele retourkosten. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

Lees meer over PayPal
Achteraf betalen met AfterPay

Achteraf betalen met AfterPay - AfterPay voert voor Zonnebanklampen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

 
Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna - U kunt bij ons ook achteraf betalen via Klarna Factuur. Nadat u een bestelling hebt geplaatst en deze verzonden is ontvangt u de Klarna factuur via een e-mail. Rechtstreeks van Klarna. Daarna heeft u 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Hierna ontvangt u een (kosteloze) herinnering.

De facturatie van uw bestelling wordt verzorgd door Klarna. De voorwaarden voor betalen met een Klarna factuur zijn:

  • Het aankoopbedrag van de bestelling is niet hoger dan 1.500,- euro.
  • Het bezorgadres moet gelijk zijn aan het woonadres.
  • U bent woonachtig in Nederland

Klarna bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen. Wij hebben hier zelf geen invloed op. Het kan zijn dat u betaling door deze kredietcheck wordt afgewezen, in dat geval zult u een annulering terugkrijgen nadat u op 'Afrekenen' heeft gedrukt. Bij vragen kan u contact opnemen met Klarna via www.klarna.com (mail/ chat) of bellen met 020-8082852.

Lees meer over Klarna
 
Bancontact

Bancontact - Met Bancontact rekent u veilig en snel uw bestelling af. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

Lees meer over Bancontact
 
SOFORT Banking

SOFORT Banking - Met SOFORT Banking rekent u veilig en snel uw bestelling af. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen.

Lees meer over SOFORT Banking

"Trotse bezitter van hét online keurmerk!"

Certificaat Thuiswinkel Waarborg